Bemutatkozás

Cégünk egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely 2003-ban alakult, mint Vertex-Team Bt. A vállalkozás főleg tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozott, de 2006-ban tevékenységünk bővítése érdekében megalakítottuk a Zempléni Épületgépészeti Kft-t és 2007-ben megnyitottuk üzletünket a nagyközönség felé. A megrendelői igények és a folyamatos növekedés hívta életre a Zempléni Építő és Gépészeti Kft-t. Így a több mint 10 éves építőipari szakmai tapasztalatot már a kivitelezés terén is hasznosítani tudjuk. Célunk, hogy az építőipari tervezés, a kivitelezés és az ehhez szükséges termékek forgalmazásának összekapcsolásával minél magasabb színvonalon állhassunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink, vásárlóink rendelkezésére.

Kereskedelem

2013-ban megnyitott 550m2 alap területű üzletünket, illetve irodaházunkat, kényelmes parkolási lehetőséggel, 4000 m2-es telephelyünkön. Célunk, hogy a tervezés, a kivitelezés, és a megvalósításhoz szükséges termékek forgalmazásával, majd üzemeltetésével összekapcsolva, minél magasabb színvonalon állhassunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink, vásárlóink rendelkezésére. Valamint a térségben élő embereknek korszerű műszaki megoldásokat kínáljunk, és ehhez biztosítsuk a megvalósíthatóság feltételeit.

Üzletünkben az alábbi termékek kaphatóakÉpületgépészet

 • Közmű, víz, csatorna, gáz, fűtés-hűtés anyagok
 • Gázkazán, gázbojler, elektromos kazán és vízmelegítő
 • Biomassza és hagyományos szilárdtüzelésű kazánok
 • Hűtéstechnikai berendezések
 • Klímák és folyadékhűtés

Építőipari anyagok

 • Hideg- meleg burkolatok
 • Építőanyagok
 • Szigetelőanyagok

Fürdőszobai berendezések

 • zuhanyzó
 • fürdőkád
 • mosdó
 • wc
 • csempe

Az Új Ház centrumról


Tisztelt építkezők, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie? A válasz egyetlen szó: bizalom.

Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!

Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!

Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!

És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.

Tisztelettel,
az újHÁZ Centrum csapata

Kapcsolat

Braun Krisztián
ügyvezető igazgató
krisztian.braun@zegkft.hu

Jánószky Károly
kereskedelmi vezető
karoly.janoszky@zegkft.hu

Elérhetőségeink

Telefon:
+36 47 521 107
Fax:
+36 47 359 324
E-mail:
zeg@zegkft.hu
Weboldal:
www.zegkft.hu
Üzlet, telephely:
3980 Sátoraljaújhely, Pataki u. 37.

Térkép