Bemutatkozás

Cégünk egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely 2003-ban alakult, mint Vertex-Team Bt. A vállalkozás főleg tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozott, de 2006-ban tevékenységünk bővítése érdekében megalakítottuk a Zempléni Épületgépészeti Kft-t és 2007-ben megnyitottuk üzletünket a nagyközönség felé. A megrendelői igények és a folyamatos növekedés hívta életre a Zempléni Építő és Gépészeti Kft-t. Így a több mint 10 éves építőipari szakmai tapasztalatot már a kivitelezés terén is hasznosítani tudjuk. Célunk, hogy az építőipari tervezés, a kivitelezés és az ehhez szükséges termékek forgalmazásának összekapcsolásával minél magasabb színvonalon állhassunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink, vásárlóink rendelkezésére.

Tervezéstől a befejezésig...

A műszaki előkészítés részét képezi a több mint 20éves szakmai tapasztalattal rendelkező tervező, vagya beruházó által készített tervek műszaki feldolgozása és értékelése. Ez az első fázis, melyet egy beruházástegelőzően el kell végezni. Cégünk szakmailag jólpzett mérnöki csapattal dolgozik, akik széleskörű skmai tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön.Folyamatosan törekszünk arra, hogy a tervezéshezzséges technikai (informatikai) hátteret minélgabb színvonalra fejlesszük. Jelenleg az általánosan elterjedt, az Autodesk által fejlesztett Auto-CAD programot használjuk tervezési feladatainkhoz. Aabbi tervezéseket vállaljuk épületek, épületgépészeti rendszerek, települések víz szenny csapadék,penergetika úthálózatok.

Kivitelezés

Vállalkozásunk a kivitelezések terén is az elmúlt években egyre nagyobb sikereket értel, amelyben jelen van műemlék jellegű középület felújítása, iskolák, óvodák teljeskörűépítészeti és épületenergetikai korszerűsítése. Kivitelezéseket mindig nagy odafigyelés-sel és irányítással végezzük, folyamatosan aminőségre törekszünk, ezért csak minőségialapanyagokatépítünkbe, figyelembe véve a rendszerek illeszthetőségét.

Üzemeltetés, Karbantartás

Vállaljuk az általunk telepített és a meglévőépületgépészeti rendszerek (fűtési rendszerek, kazánházak, szellőzés, klíma, vizesblokkok)karbantartását egyedi megállapodás vagy karbantartási szerződés alapján, továbbá vállaljukszerződött partnereinknek, hogy a bekövetkezett üzemzavar elhárítását (a kárenyhítés érde-kében) a lehető legrövidebb időn belül (igényszerint) 3 órán belül megkezdjük.

Kereskedelem

2013-ban megnyitott 550m2 alap területűüzletünket, illetve irodaházunkat, kényelmesparkolási lehetőséggel, 4000 m2-es telephelyünkön.Célunk, hogy a tervezés, a kivitelezés, és a megvalósításhoz szükséges termékek forgalmazásával, majd üzemeltetésével összekapcsolva, minél magasabb színvonalon állhassunk jelenlegiés jövőbeli ügyfeleink, vásárlóink rendelkezésére. Valamint a térségben élő embereknek korszerű műszaki megoldásokat kínáljunk, és ehhez biztosítsuk a megvalósíthatóság feltételeit.

ÜZLETÜNKBEN AZ ALÁBBI TERMÉKEK KAPHATÓAK

Épületgépészet:

 • Közmű, víz, csatorna, gáz, fűtés-hűtés anyagok
 • Gázkazán, gázbojler, elektromos kazán és vízmelegítő
 • Biomassza és hagyományos szilárdtüzelésű kazánok
 • Hűtéstechnikai berendezések
 • Klímák és folyadékhűtés

Építőipari anyagok:

 • Hideg- meleg burkolatok
 • Építőanyagok
 • Szigetelőanyagok

Fürdőszobai berendezések:

 • zuhanyzó
 • fürdőkád
 • mosdó
 • wc
 • csempe

Kivitelezés

Üzemeltetés

Braun Krisztián

Ügyvezető Igazgató
krisztian.braun@zegkft.hu

Kapitányné Varga Mária "Marcsó"

Gazdasági Vezető
marcso@zegkft.hu

Petercsák Norbertné "Timi"

Vezető Értékesítő
timi.petercsakne@zegkft.hu

Csigas Péter

Telephely Üzemeltetési Vezető
peter.csigas@zegkft.hu

Elérhetőségeink

Telefon:

+36 47 521 107

Iroda:

+36 47 324 359

Fax:

+36 47 769 034

E-mail:

zeg@zegkft.hu

Weboldal:

www.zegkft.hu

Üzlet, telephely:

3980 Sátoraljaújhely, Pataki u. 37.