infoblokk

Bemutatkozás

Cégünk egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely 2003-tól van jelen a piacon. A vállalkozás főleg tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozott, de 2006-ban tevékenységünk bővítése érdekében megalakítottuk a Zempléni Épületgépészeti Kft-t és 2007-ben megnyitottuk üzletünket a nagyközönség felé. A megrendelői igények és a folyamatos növekedés hívta életre a Zempléni Építő és Gépészeti Kft-t. Így a több mint 10 éves építőipari szakmai tapasztalatot már a kivitelezés terén is hasznosítani tudjuk. Célunk, hogy az építőipari tervezés, a kivitelezés és az ehhez szükséges termékek forgalmazásának összekapcsolásával minél magasabb színvonalon állhassunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink, vásárlóink rendelkezésére.

Tervezéstől a befejezésig...

A műszaki előkészítés részét képezi a több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező tervező, vagy a beruházó által készített tervek műszaki feldolgozása és értékelése. Ez az első fázis, melyet egy beruházást megelőzően el kell végezni. Cégünk szakmailag jól képzett mérnöki csapattal dolgozik, akik széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a tervezéshez szükséges technikai (informatikai) hátteret minél magasabb színvonalra fejlesszük. Jelenleg az általánosan elterjedt, az Autodesk által fejlesztett Auto- CAD programot használjuk tervezési feladatainkhoz. Az alábbi tervezéseket vállaljuk épületek, épületgépészeti rendszerek, települések víz szenny csapadék, épületenergetika úthálózatok.

Kivitelezés

Vállalkozásunk a kivitelezések terén is az elmúlt években egyre nagyobb sikereket ért el, amelyben jelen van műemlék jellegű középület felújítása, iskolák, óvodák teljeskörű építészeti és épületenergetikai korszerűsítése. Kivitelezéseket mindig nagy odafigyeléssel és irányítással végezzük, folyamatosan a minőségre törekszünk, ezért csak minőségi alapanyagokat építünk be, figyelembe véve a rendszerek illeszthetőségét.

Üzemeltetés, Karbantartás

Vállaljuk az általunk telepített és a meglévő épületgépészeti rendszerek (fűtési rendszerek, kazánházak, szellőzés, klíma, vizesblokkok)karbantartását egyedi megállapodás vagy karbantartási szerződés alapján, továbbá vállaljuk szerződött partnereinknek, hogy a bekövetkezett üzemzavar elhárítását (a kárenyhítés érdekében) a lehető legrövidebb időn belül (igényszerint) 3 órán belül megkezdjük.

Kereskedelem

2013-ban megnyitott 550m2 alap területű üzletünket, illetve irodaházunkat, kényelmes parkolási lehetőséggel, 4000 m2-es telephelyünkön. Célunk, hogy a tervezés, a kivitelezés, és a megvalósításhoz szükséges termékek forgalmazásával, majd üzemeltetésével összekapcsolva, minél magasabb színvonalon állhassunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink, vásárlóink rendelkezésére. Valamint a térségben élő embereknek korszerű műszaki megoldásokat kínáljunk, és ehhez biztosítsuk a megvalósíthatóság feltételeit.

ÜZLETÜNKBEN AZ ALÁBBI TERMÉKEK KAPHATÓAK

Épületgépészet:

 • Közmű, víz, csatorna, gáz, fűtés-hűtés anyagok
 • Gázkazán, gázbojler, elektromos kazán és vízmelegítő
 • Biomassza és hagyományos szilárdtüzelésű kazánok
 • Hűtéstechnikai berendezések
 • Klímák és folyadékhűtés

Építőipari anyagok:

 • Hideg- meleg burkolatok
 • Építőanyagok
 • Szigetelőanyagok

Fürdőszobai berendezések:

 • zuhanyzó
 • fürdőkád
 • mosdó
 • wc
 • csempe

Kivitelezés

Üzemeltetés

Braun Krisztián

ügyvezető igazgató
krisztian.braun@zegkft.hu

Kapitányné Varga Mária "Marcsó"

projekt vezető
marcso@zegkft.hu

Jánószky Károly

kereskedelmi vezető
karoly.janoszky@zegkft.hu

Horváth Dóra

pénzügyi vezető
dora.horvath@zegkft.hu

Csigás Péter

telephely üzemeltetési vezető
peter.csigas@zegkft.hu

Elérhetőségeink

Telefon:

+36 47 521 107

Iroda:

+36 47 324 359

Fax:

+36 47 769 034

E-mail:

zeg@zegkft.hu

Weboldal:

www.zegkft.hu

Üzlet, telephely:

3980 Sátoraljaújhely, Pataki u. 37.

ÁSZF